URANG SEDIA PRODUK KUALITAS TINGGI

PRODUK Urang

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • about us
  • about us

FUTURE VALVE GROUP CO., TERBATAS.

Future Valve Group mangrupikeun produsén khusus dina produksi sababaraha jinis klep industri, sendi karét, sareng fittings.

Grup Valve Future parantos ngadukung sistem prasarana global langkung ti 20 taun, anu kalebet distribusi cai pot, panguburan cai limbah, pembuangan cai laut, irigasi pertanian, distribusi gas alam, pembangkit listrik, industri minyak bumi sareng kimia, rékayasa sareng konstruksi , jsb Tujuan kami pikeun nyayogikeun solusi anu paling épisién sareng nyiptakeun langkung seueur nilai pikeun palanggan anu bakal ngabantosan masalah leungitna cai sareng ngajantenkeun gampang ku kontrol cairan.

  • 0+

    Proyék SUKSES

  • 0+

    SELAMAT CLIENTS

  • $0M

    Ngajual taunan

  • 0%

    PEMERIKSAAN

Kengingkeun berita waktos nyata

Warta pangénggalna

  • Ngeunaan rekening bank énggal

      Punten perhatoskeun sabab akun kami anu sateuacana beku kusabab mayar ti Arbitrase Area, kami bakal nganggo akun ieu ti ayeuna: Bank : BANK OF CHINA HEBEI YUDONG SUB BRANCH Alamat Bank: NO 78 JIANHUA SOUTH STREET, SHIJIAZHUANG HEBEI CHINA Account No .: 100480927210 SWIFT: BKCH ...

  • Dimana klep kukupu tiasa diterapkeun?

    Klep kukupu cocog pikeun pipa anu ngangkut sababaraha média cairan korosif sareng non-korosif dina sistem rékayasa sapertos generator, gas batubara, gas alam, hawa tiis sareng panas, peleburan kimia sareng pembangkit listrik sareng perlindungan lingkungan, sareng dianggo pikeun pangaturan sareng interceu. ..

  • Naon anu kedah dilakukeun nalika klep bocor, sareng naon sababna utama?

    Mimiti, Potongan panutupanana murag sareng nyababkeun kabocoran Alesanna: 1. Operasi anu goréng ngajantenkeun bagian panutupan macét atanapi ngaleuwihan pusat maot luhur, sareng sambungan na rusak sareng rusak; 2. Bagian nutup henteu pageuh nyambung, leupas sareng murag; 3. Bahan bagian panyambung ...

  • Naon bedana klep dunya sareng klep gerbang?

    Katup dunya, klep gerbang, klep kupu-kupu, klep cek sareng klep bola, sareng sajabana Unggal jenis klep béda-béda dina penampilan, struktur sareng tujuan fungsina. Nanging, klep eureun sareng klep gerbang parantos kitu ...